Două mămici, amendate pentru că „tocau” seminţe la locul de joacă

„Pasiunea” pentru „tocat” seminţe le-a costat scump pe două craiovence. Femeile s-au ales cu amenzi în valoare de 2.500 de lei fiecare. Cele două mămici au mers cu copiii la locul de joacă de la „Simplon” din cartierul Brazda lui Novac şi ca să nu se plictisească au început să mănânce seminţe. Mai mult, mămicile nici nu s-au sinchisit şi au început să arunce cojile pe jos chiar în incinta locului de joacă.

"„Două „doamne”, din Craiova, V.M. în vârstă de 22 ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă de la „Simplon”, „tocând” o punga de semințe ale caror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale Craiova."

Spre ghinionul lor, craiovencele au fost depistate de poliţiştii locali. Una dintre mămici a devenit recalcitrantă în momentul în care i s-a spus că „tocatul” seminţelor şi aruncarea cojilor în incinta locului de joacă este o contravenţie. Prin urmare, cele două femei au primit o amendă în valoare de 2.500 de lei şi li s-a pus şi o mătură în mână, ca să curăţe mizeria pe care au făcut-o.

Sursa: Gazeta de Sud

Galerie foto